Even voorstellen

Wie en wat is TOP Office Support?

TOP Office Support helpt ondernemers om de technologie slim in te zetten op het gebied van marketing, commercie en office management, zodat de ondernemer zich volledig kan focussen op zijn of haar core-business. Deze ondersteuning vindt plaats op basis van wederzijds vertrouwen en gezamenlijke doelstellingen. 

Kernwaarden

- Resultaatgerichtheid

- Loyaliteit

- Innovativiteit

- Zelfstandigheid

- Enthousiasme

Visie

Het zodanig ondersteuning bieden aan de ondernemer dat deze zich volledig kan focussen op zijn of haar core-business. Deze ondersteuning vindt plaats op basis van wederzijds vertrouwen en gezamenlijke doelstellingen.

Missie

De ondernemer laten focussen op zijn of haar core-business.

Mijn naam is Yvonne Winkelmolen

Mijn naam is Yvonne Winkelmolen. Na bijna 8 jaar ondersteuning te hebben geboden aan twee zelfstandige ondernemers heb ik besloten TOP Office Support op te richten. Met mijn achtergrondopleiding HTS Technische Bedrijfskunde en jaren ervaring in marketing, commercie en office management ben ik in staat om jou als ondernemer of afdeling te ondersteunen en te helpen slimmer te werken middels de beschikbare technologie. Mijn grote toegevoegde waarde is dat ik veel kennis heb van digitalisering en de wijze waarop je de technologie voor je kunt laten werken.

 

Waarom? Omdat ik geloof dat er een groeiend aantal ondernemers is die behoefte heeft aan enkele uren ondersteuning per week. Zodat je je als ondernemer kunt focussen op datgene waarvoor je ondernemer werd: je core-business.

Het risico dat eigen personeel met zich meebrengt is een behoorlijke drempel om de juiste ondersteuning aan te trekken. Denk bijvoorbeeld aan ziekteverzuim en hoog oplopende personeelskosten en ontslagvergoedingen. Maar ook alle zaken die zo al bij personeel komt kijken: verzekeringen, pensioenen, werkplekken, faciliteiten zoals een laptop, telefoon etc.

Door TOP Office Support in te schakelen vallen deze risico’s weg. Ik werk op basis van abonnementen en neem hiermee alle verdere risico’s over. Omdat ik vanuit mijn eigen kantoor werk, heb je als ondernemer geen overige kosten. Natuurlijk kán ik wel bij je op kantoor komen, indien dit beter aansluit op de benodigde ondersteuning. Geïnteresseerd? Ik kom graag vrijblijvend de mogelijkheden presenteren. Neem contact op: 06-15431185 of mail: info@topofficesupport.nl

002_Yvonne_Winkelmolen_20181011_330

Herkenbaar?

 • Waarom ben je ondernemer?

  Heb je als ondernemer nog nieuwe ideeën en plannen maar geen tijd om ze uit te werken?

  Het voelt alsof je amper kunt focussen op datgene waarom je ondernemer bent geworden, je specialisme?

  Het is tijd om ondersteuning in te schakelen!

  Ondersteuning op niveau waarbij wij samen sparren over de knelpunten en van hieruit de ondersteuningsdoelen bepalen.

  Deze doelen vormen de basis voor TOP Office Support om je optimaal en resultaatgericht van dienst te zijn. Commerciële en office ondersteuning op maat voor het MKB en ZZP.

  Het resultaat? Aan het einde van elke dag denk je: “Dit was een TOP dag, ik ben alleen bezig geweest met datgene waar ik goed in ben!”

  Geniet van het ondernemerschap en vergeet niet om tijdig te signaleren als de werkzaamheden uit de hand gaan lopen.

 • Freelance ondersteuning

  Ondersteuning op freelance basis, op afstand of bij jou op kantoor, vanaf 3 uur in de week, dat is wat TOP Office Support je biedt.

  Bel me eens voor een vrijblijvende afspraak, wellicht kan ik je helpen om weer elke dag een TOP dag te hebben!

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op.

Ik kom graag vrijblijvend de mogelijkheden presenteren. Neem contact met me op om een afspraak te maken.